Sayfalar

8 Temmuz 2010 Perşembe

AĞZINA SIÇARIM

Merak etmeyin merak etmeyin kimsenin ağzına sıçtığım yok ama yaklaşık 5 dakika kadar önce zar zor yetişip patur kütür sıçtım ayrı mevzu. Zaten kenefte o sıkışmanın ardından sonra bütün bedenimi kaplayan rahatlık sonucunda bu yazıyı yazmaya karar verdim.

Yıllar yılı geçti olayın üstünden ama bilinç altımda öyle bir yer edindi ki unutamıyorum bi türlü. Üniversite yıllarında Anadolunun güzide şehirlerinden birinin güzide ilçelerinden birinde okumaktayım. İlçede ne ilçe anasını satıyım. Kaldığımız yurt haricinde dışarıda yapacak bir bok yok. Ya gidersin bi barda içersin ya bi lokantaya gider bi çorba söyler akşama kadar oturursun yada bi internet kafeye gider çatır çatır chatleşirsin (Bu chat olayı ile alakalı dün bir yazı daha yazmıştım ben. O yazıda geçen chat in masum dönemleriydi işte.).

Neyse lafı uzatmadan konuya giriyim. Yine böyle bir günde okuldan ilçe merkezine indik önce bi lokantaya gittik ve çorbalarımızı söyledik. Ayıptır söylemesi kelle-paça söyledik. Bu arada ömrü hayatımda bu bahsi geçen ilçe haricinde hiçbir yerde ben böyle güzel kelle-paça yapan bi yer görmedim. Neyse çorbalarımızı içtik sonra soluğu internet kafede aldık. O site senin bu site benim, o chat serverı bunun şu chat server ı şunun derken yapacak birşey kalmayında bilgisayarı kurcalamaya başladım. Bi video vardı masa üstünde. Bi tıkladım....Anam anammmmmm bilgisayar patlasaydı mouse un topu (Ozamanlar optik mouse diye bişi yoktu.) dönmez olaydıda tıklamaz olaydım.

Güzel sayılcak bi hatun çimenlik bi yerde oturmuş (Anadan üryan tabi..:D) açmış ağzını havaya bekliyo. Amcamda çıkmış üstüne bi yandan aletini sıvazlıyo bi yandan yukarı aşağı kıçını hareket ettiriyo. İçimden ulan napıyo bunlar böyle derken amca bir sıçmaya başladı yok abicim böyle bir sıçma. Karının ağzına boklar öyle bir dolduki ağzını kapattıkça kenarlardan boklar taşıyo ama amcam sıçmaya ara vermiyo. Ulan a.q midem bir bulandı bir bulandı sormayın gitsin.

Böyle midesiz bir insan olur mu? Hadi onu geçelim desek ulan ben ishal olsam kıçıma tıpa takıp bir hafta beklesem yine böyle sıçamam a.q. Nerden geliyo anasını satıyım o kadar bok. Sanırsınız ki büyük şehir belediyesinin kanalizasyon sistemi amcamın götüne bağlı. Sizi doğurtan ebenin ben taaaaa a.q. Zaten ilerde böyle boklar yiyceğinizi bilse ananızın amından sizi çıkaracağına aksine iyice içeri itekler bide tıpa takardı.

Efenim sadede gelirsek bu olay benim bilinç altıma öyle bir yer ettiki aradan geçen yıllara rağmen hjala unutamadım. Ulan bu olay yüzünden dübür mevzusuna giremez oldum bee..:D Ne varsa hak yolunda var deyip yolumuza devam ediyoruz a.q.

Hadi hadi yeter bu kadar bok muhabbeti. Yine midem bulanmaya başladı.

Ebenize saygılar diycem ama bu sefer o videodaki hatun ve erkek şahsı sonracıma o pornoyu çeken yönetmenin, kameramanın, ışıkcının yani kısaca butün set ve set arkası ekibin ebesinin taaaaaaaa amınaaaaa koyımmmmmmmmm. Ulannnnnn ibnenin evlatlarıııı sizin yüzünüzden dübürün tadını unuttum lannnnnnnnnnnn.........!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder